Sivustoa päivitetään!

Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Tupatarvike Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tämä versio on käytössä 21.10.2020.

1. Rekisterinpitäjä

    Nimi: Joensuun Tupatarvike Oy

    Y-tunnus: 0351575-5

    Osoite: Teollisuuskatu 19

    Postinumero: 80100

    Postitoimipaikka: Joensuu

    Puhelinnumero: 013 129 521

    Sähköpostiosoite: myynti@tupatarvike.fi

    2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

      Yritys: Tupatarvike Oy

      Nimi: Jari Hassinen

      Sähköposti: jari.hassinen@tupatarvike.fi

      3. Rekisterin käyttötarkoitus

        Kerättäviä henkilötietoja käytetään:

        • Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.
        • Rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen.
        4. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

          Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

          5. Rekisterin tietosisältö

            Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä:

            Asiakkaiden perustiedot, kuten:

            • etu- ja sukunimi
            • lähiosoite
            • postitoimipaikka
            • maa
            • sähköpostiosoite
            • puhelinnumero
            • rekisterinpitäjän www-palvelujen käyttäjätunnukset ja salasanat

            Asiakkuuden hoitamiseen liittyvät tiedot, kuten:

            • asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito ja viestintä (mukaan lukien palautteet ja reklamaatiot)
            • rekisteröityyn kohdistetut mahdolliset markkinointitoimenpiteet, sekä muut asiakassuhteen ylläpitoon liittyvät toimenpiteet
            • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

            Edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot.

            6. Tietojen säilytysaika

              Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

              7. Säännönmukaiset tietolähteet

                Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkailta itseltään mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

                8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

                  Rekisterin henkilötietoja vastaanottavat:

                  • Tupatarvike Oy ja sen työntekijät
                  • maksunvälittäjät, jotka vastaanottavat asiakkaan maksun
                  • kuljetusyritykset, jotka mahdollisesti kuljettavat tuotteita asiakkaille
                  • tilitoimisto, joka kirjaa tilaukset Tupatarvike Oy:n kirjanpitoon
                  • tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpidon
                  • IT-yritys, joka ylläpitää Tupatarvike Oy:n verkkosivustoa

                  Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

                  9. Evästeiden (cookies) käyttö

                    Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

                    Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.

                    On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

                    10. Rekisterin suojaus

                      Verkkokauppaa ylläpitää Shopify Inc., joka tarjoaa Tupatarvike Oy:lle verkossa toimivan sähköisen kaupankäyntialustan, minkä avulla Tupatarvike Oy voi myydä tuotteita ja palveluita. Tiedot säilytetään Shopifyn palomuurisuojatuilla palvelimilla. Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään ainoastaan sellaiset rekisterinpitäjän ennalta määritellyt työntekijät, joiden toimenkuvaan tietojen käsitteleminen kuuluu. Näitä työntekijöitä sitoo salassapitovelvollisuus.

                      11. Automaattinen päätöksenteko

                        Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

                        12. Rekisteröidyn oikeudet

                          Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

                          Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

                          Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

                          Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

                          Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

                          13. Force majeure
                          Tupatarvike Oy on vapautettu näiden ehtojen sisältämistä velvotteista ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällaisena tapahtumana voidaan pitää muun muassa tulipaloa, hirmumyrskyä, tulvaa, sabotaasia, rahaliikenteen ja yleisen liikenteen keskeytystä, suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta, viranomaisten toimenpiteitä, säädettyä tai muutettua lakia tai työmarkkinaristiriitaa.

                          14. Riitatapaukset
                          Mahdolliset riitatapaukset käsitellään Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa.

                          Etsi